Zomerwedstrijd 2018

Onze zomerwedstrijd 2018 is ten einde, en de resultaten kun je hier bewonderen : Zomerwedstrijd 2018
En zoals dat gaat met een wedstrijd, is er ook weer een winnaar. Wij hebben voor jullie reeds een top 5 gemaakt van onze favoriete foto's. Uit deze 5 foto's kunnen jullie de winnaar kiezen. Hou onze facebookpagina in de gaten want daar publiceren we deze week over welke 5 foto's het gaat. Je kan daar ook stemmen via de likes. Voor de mensen zonder FB zullen we de 5 finalisten ook hier bekend maken, dan kan je stemmen via mail. Onze FB pagina vind je hier.

De Spelregels

Hoe werkt www.2330.be ?

Eenvoudig : op regelmatige tijdstippen verschijnt er een nieuwe foto van iets dat op de één of andere manier met Merksplas te maken heeft.

Hiervoor gebruiken wij foto's van mensen die ons hun inzending toesturen. U mag ook foto's sturen indien u geen inwoner bent van Merksplas, zolang de foto zelf maar iets met Merksplas te maken heeft. Het inzenden van een foto is geen garantie dat deze ook op de site zal verschijnen. Er wordt door de jury van 2330.be een kritische blik geworpen op de kwaliteit van uw foto !

Eénmaal per maand wordt er een foto gekozen om gepubliceerd te worden op de achterflap van De Nieuwe Spetser! Indien u dit niet wenst, gelieve dit dan uitdrukkelijk te vermelden.

Klik op foto inzenden om uw foto te versturen via ons handig formulier.
Uw foto wordt automatisch verkleind naar een maximale breedte van 650 pixels.

Heb zeker geen drempelvrees ! Denkt u dat u een leuke foto heeft ? Stuur 'em in !

Tot ziens op www.2330.be !