Zomerwedstrijd 2018

Onze zomerwedstrijd 2018 is ten einde, en de resultaten kun je hier bewonderen : Zomerwedstrijd 2018
En zoals dat gaat met een wedstrijd, is er ook weer een winnaar. Wij hebben voor jullie reeds een top 5 gemaakt van onze favoriete foto's. Uit deze 5 foto's kunnen jullie de winnaar kiezen. Hou onze facebookpagina in de gaten want daar publiceren we deze week over welke 5 foto's het gaat. Je kan daar ook stemmen via de likes. Voor de mensen zonder FB zullen we de 5 finalisten ook hier bekend maken, dan kan je stemmen via mail. Onze FB pagina vind je hier.

WIN elke maand een bon van 20€!

WIN elke maand een Carrefour Merksplas Cadeaubon ter waarde van 20 euro !


Hoe kan ik zo'n Carrefourbon winnen?

Elke maand kiest 2330.be een foto van de maand. Deze foto komt niet alleen exclusief op de achterflap van De Nieuwe Spetser, maar de inzender ervan wint een Carrefourbon van 20 euro, die je kan uitgeven in Carrefour Merksplas!
Al wat je dus moet doen is een foto insturen. De foto's worden niet beoordeeld op fotografische en/of technische kwaliteit, maar wel op hun algemene bijdrage aan de website.

Gewonnen! Wat nu?

U wordt door ons verwittigd dat u gewonnen heeft via het emailadres dat u heeft ingevuld toen u de foto('s) instuurde. U krijgt dan zo snel mogelijk de bon afgeleverd.

En nog dit

De winnaars worden gekozen in overleg binnen 2330.be, en de uitslag hiervan kan niet betwist worden, en/of over gecorrespondeerd worden. Lees ook onze algemene voorwaarden

Veel geluk!